Valto

Tarvitsetko neuvoa työllisyystilanteessasi askarruttavissa asioissa?

VALTO – Valmiuksia toimia –hankkeen työntekijät aloittivat puhelinpalvelun 15.4.2020 Ruokolahdella, Rautjärvellä ja Parikkalassa. Etsivän aikuistyön palvelu on tukena asiakkaalle, jolta on keskeytynyt läsnäolokuntoutuspalvelu tai on muuten haasteellisessa elämäntilanteessa. Palveluun voi soittaa tai lähettää tekstiviestin tiistaista torstaihin klo 11-13. Ruokolahden ja Rautjärvellä vastaa Johanna p. 050 435 9676 ja Parikkalassa Eija p. 044 418 2921. Työntekijät ohjaavat ja auttavat asiakasta hyödyllisten palvelujen pariin.

Perinteisten etäyhteyksien lisäksi mahdollisuutena on kokeilla asiakkaiden kanssa yhteydenpitoa teamsilla, whatsapilla/videopuheluin sekä tarvittaessa opastaa niiden käyttöönotossa.

 

VALTO – Valmiuksia toimia -hanke on kehittämishanke, jota hallinnoi Laptuote-säätiö sr ja osatoteuttajana on SaimaanVirta ry. Hankeaika 1.3.2019-28.2.2021

VALTO – Valmiuksia toimia -hanke kuuluu Euroopan Sosiaalirahaston rahoittamiin hankkeisiin. Hanke rahoitetaan 5. toimintalinjasta, joka rahoittaa sosiaaliseen osallisuuteen ja köyhyyden torjuntaan liittyviä kehittämishankkeita. VALTO-hankkeen erityistavoite on työelämän ulkopuolella olevien työ- ja toimintakyvyn parantaminen. Rahoittajan edustajana toimii Hämeen ELY-keskus. Eksote rahoittaa hanketta kuntarahaosuudella.