SaimaanVirta ry tarkentaa suosituksiaan ja toimintaohjeita koronavirukseen liittyen

SaimaanVirta ry toimii aktiivisesti koronavirustartuntojen estämiseksi. Seuraamme päivittäin viranomaisohjeistusta epidemiaan liittyen. Olemme tänään tarkentaneet suosituksia ja linjauksia koronavirustilanteeseen varautumiseen liittyen. Seuraavassa toimenpiteitä, joihin olemme ryhtyneet taudin leviämisen ehkäisemiseksi.

-Siivousta on tehostettu ja käsien pesuun kiinnitetään erityishuomiota. Käsihygienian tehostaminen koskee työntekijöitä, valmentautujia sekä ulkopuolisia asiakkaita, jotka vierailevat yhdistyksen tiloissa.

-Erityistä huomiota kiinnitetään siihen, että henkilökunta ja valmentautujat eivät saavu työpajoille ja työpaikalle sairaana.

-Asiakastilaisuuksia ja useamman toimijan kokouksia ei enää järjestetä yhdistyksen tiloissa. Osallistumista ulkopuolisiin tilaisuuksiin pyritään myös välttämään mahdollisimman paljon.

-Suosittelemme ettei lyhyitäkään ulkomaille suuntautuvia matkoja tehdä vallitsevan koronavirustilanteen takia.

-IntoDigi kerhot eivät enää kokoonnu fyysisesti yhdistyksen tiloissa. Kerhotoimintaa pyritään jatkamaan etäkerhoina verkossa.

Yhdistys noudattaa koronavirustartuntojen ehkäisemisessä ja mahdollisessa toiminnan rajoittamisessa THL:n sekä Eksoten päivitettyjä ohjeistuksia.

THL:n ajankohtainen ohjeistus

Eksoten ohjeistus