Kuntouttava työtoiminta

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Kuntouttavan työtoiminnan sisältö

Kuntouttavaan työtoimintaa järjestetään Etelä-Karjalan työvoiman palvelukeskuksen asiakkaille.

Kuntouttavaan työtoimintaan sisältyy sekä työ- että yksilövalmennusta ja ryhmätoimintaa. Jokainen kuntouttavan työtoiminnan työjakso räätälöidään erikseen asiakkaan tarpeet huomioiden, riippuen siitä, oletko suuntaamassa koulutukseen tai työhön (Palveluseteli 1), tarvitsetko työ- ja toimintakyvyn kartoitusta (Palveluseteli 2), tai vaikkapa apua elämänhallinnan kanssa (Palveluseteli 3).

Työvalmennuksen avulla edistetään osaamistasi, opitaan uusia taitoja sekä vahvistetaan työkykyäsi. Kuntouttavan työtoiminnan sisältö määritellään yksilöllisesti elämäntilanteesi huomioiden. Toiminnan lähtökohtana on työ- ja toimintakyvyn parantuminen sekä päivärytmin selkeytyminen. Valittavanasi on monenlaisia työtehtäviä yhdistyksen eri toimipisteistä. Työtehtävät räätälöidään vastaamaan Sinun työkykyäsi, toiveitasi ja osaamistasi.

Kuntouttavassa työtoiminnassa työskennellään 1-4 päivänä viikossa ja päivän pituus on 4-8 tuntia.

Järjestämme kuntouttavaa työtoimintaa myös etävalmennuksena yhtenä päivänä viikossa kaikissa palvelusetelipalveluissa.

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Mitä kuntouttava työtoiminta tarjoaa sinulle?

pexels-vlada-karpovich-4050303
pexels-life-of-pix-8092
KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Mitä voit tehdä Saimaanvirralla?

KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA

Miten pääsee osallistumaan?

Ota yhteyttä työvoiman palvelukeskuksen virkailijoihin, he laativat sinulle työllistymissuunnitelman ja auttavat sinua löytämään sopivan paikan valmennusyksiköistämme. Voit tulla meille toimintaan mistä tahansa kunnasta Etelä-Karjalan alueella – Imatran toimintayksikössä on mahdollisuus tutustua ohjatusti usean eri ammattialan työtehtäviin. 

Niina Klemolin

Palvelupäällikkö